Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Кулинарията - това е изкуство.
Автор: gastronom Категория: Рецепти
Прочетен: 1429668 Постинги: 272 Коментари: 354
Постинги в блога от Октомври, 2008 г.
2 3  >  >>
Категория: Хоби
Прочетен: 9149 Коментари: 4 Гласове: 0
ЕС получи за рождения си ден сайт с рецепти за сладкиши от всички членки
България е представена с баница
от Dnevnik.bg [2549 прочитания]
Категория: Хоби
Прочетен: 10837 Коментари: 1 Гласове: 0
Стих и видео: Елена Sun
Това видео е качено от Elena-Sun
Категория: Хоби
Прочетен: 1418 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 28.10.2008 10:01
Свински пържоли с кисело зеле за микровълнова фурна
9/1/2004
Списък на необходимите продукти:
Категория: Хоби
Прочетен: 4434 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 26.10.2008 09:49
23.10.2008 11:33 - Пай - Бели Рози
Пай - Бели Рози
Ако не обичаме торти с голямо количство крем и тесто!
Продукти :
Категория: Хоби
Прочетен: 7595 Коментари: 6 Гласове: 0
Кекс за чай и кафе 
«Три желания»
• 150 г масло или маргарин
Категория: Хоби
Прочетен: 4352 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 23.10.2008 11:09
Идеалният сандвич
От: Екип на Tialoto.bg
Месо, зеленчуци и горчица за подправка - идеалният сандвич. Снимка: Корбис
Категория: Хоби
Прочетен: 1298 Коментари: 0 Гласове: 0
Световен ден на прехраната в снимки
Организацията на ООН по прехрана и земеделие (ОПЗ) отбелязва световния ден на прехраната всяка година в деня на създаването й - 16 октомври, 1945.
Този световен ден е установен от страните членки на ОПЗ...
Категория: Хоби
Прочетен: 13413 Коментари: 10 Гласове: 0
Последна промяна: 16.10.2008 09:21
*Нашенска гозба - салати
*Нашенска гозба - постни (вегетариански)
*Нашенска гозба - агнешко
Категория: Хоби
Прочетен: 3739 Коментари: 0 Гласове: 0
 
Любина салата
3 патладжана, 5 пиперки, 2 домата, 4 - 5 скилидки чесън, магданоз, олио, сол, сирене, яйце, прясно мляко, извара. Можете да започнете.
Категория: Хоби
Прочетен: 1658 Коментари: 0 Гласове: 0
 
Пълнена зелка
Избирате за целта една средно голяма зелка, приготвяте 2 - 3 глави лук, 2 - 3 моркова, 1 ч.ч. ориз, целинка (главата и малко листа), 2 - 3 домата, черен пипер, сол, растително масло – 1 к.ч., 2 с.л. краве масло, су...
Категория: Хоби
Прочетен: 3570 Коментари: 5 Гласове: 1
 
Агнешко по живовски
Обезкостено агнешко месо нарязваме на порции и запържваме до зачервяване. Към мазнината добавяме краве масло и последователно задушаваме лук, моркови, целинка и обелени доматки. Овкусяваме с черен пипер и сол, нали...
Категория: Хоби
Прочетен: 2694 Коментари: 0 Гласове: 1
 
Кавардисано пиле по сливенски
Насечено на едро пиле, почистено и подсушено, запържваме в растителна мазнина. Изваждаме порционните парчета и ги посоляваме леко. В същата мазнина запържваме ситно скълцан стар лук, поръсваме с червен пи...
Категория: Хоби
Прочетен: 4892 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 15.10.2008 14:57
 
Паприкаш
Почистваме и измиваме равни количества пиперки и доматки. Пиперките нарязваме на ивички и бланшираме 2 – 3 минути в подсолена вода, след което ги измиваме със студена течаща вода. Половината от доматките нарязваме на ед...
Категория: Хоби
Прочетен: 22138 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 15.10.2008 14:51
 
Млечно-яйчен гювеч (картофеник)
Нарязваме картофите на колелца и ги разстиламе в намазана тава. Посоляваме. Разбиваме 2 – 3 яйца с около 500 мл прясно мляко, посоляваме сместа и заливаме картофите. Отгоре надробяваме 100 –...
Категория: Хоби
Прочетен: 3201 Коментари: 1 Гласове: 0
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: gastronom
Категория: Рецепти
Прочетен: 1429668
Постинги: 272
Коментари: 354
Гласове: 4617