Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Октомври, 2009  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Кулинарията - това е изкуство.
Автор: gastronom Категория: Рецепти
Прочетен: 2376199 Постинги: 392 Коментари: 457
Постинги в блога от 03.10.2009 г.
ХРИЗАНТЕМА от пекинско зеле
1. От кочана на пекинско зеле с тегло от 300 до 700 г отделяме раздърпаните листа и обрязваме върховата част на кочана, оставайки около 12-15 см.
Категория: Хоби
Прочетен: 5737 Коментари: 1 Гласове: 3
03.10.2009 12:13 - КАРВИНГ
КАРВИНГ
Карвинг — англ. carving или curving (от curve,  означава рязане) — «рязана работа», «рязан орнамент».
СЪВРЕМЕННИЯТ КАРВИНГ — СЪЩЕСТВЕНА ЧАСТ НА СПОСОБИТЕ ЗА УКРАШЕНИЯ НА БЛЮДА и ОФОРМЛЕНИЯ НА МАСАТА
Категория: Хоби
Прочетен: 1910 Коментари: 0 Гласове: 4
Търсене

За този блог
Автор: gastronom
Категория: Рецепти
Прочетен: 2376199
Постинги: 392
Коментари: 457
Гласове: 11341