Съставки:
1 ч.ч. дългозърнест ориз,
|
Приготвяне:
Сварете ориза в подсолена вода до омекване. Изцедете в гевгир и претрийте с дървена лъжица. Разтворете маята в топла вода и я добавете в ориза. Оставете на топло за 2 часа. Разбийте яйцата със захарта, мускатовото орехче, солта и брашното. Добавете сместа в ориза и оставете за още половин час, докато "оризовото тесто” се надигне. Загрейте мазнината, изсипвайте с лъжица по 2-3 тиганички и пържете до образуването на златисточервена хрупкава коричка. Сервирайте веднага. |
На масата с Ниро Улф
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии