Прочетен: 4422 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 31.03.2010 12:29
Датски великденски пащол От: ГАСТРОНОМ |
||||||||
|
||||||||
1 1 / 2 чаши стафиди (250 г)
|
||||||||
Накиснете стафидите и черешите в брендито за една нощ. В голяма купа смесете водата, млякото, маслото, захарта, ванилията, канелата и настърганата лимонова кора, добавете и брашното. Замесете за няколко минути, докато се образува топка (може да направите това с миксер с приставки за тесто). Покрийте купата с найлоново фолио и оставете да почива 10 мин на топло място. После добавете нарязаните захаросани лимонови корички, ядките и изцедените напоени в бренди плодове. Замесете отново. Оформете бадемовата паста на дълъг фитил около 26 см. и го поставете по дължина на тестото, като гледате да е в центъра. Сгънете тестото по дължина около бадемовата паста, като внимателно защипвате отгоре с пръсти двата края, за да се запечатат. Покрийте с найлоново фолио и оставете на топло за 30 мин.
|
||||||||
За домашно приготвената храна, земеделие...
От май 2014 г. на всички новородени в ЕС...
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии