Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 12:22 - Путин: Турция ще си плати.
Автор: kaffenceto Категория: Новини   
Прочетен: 2144 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Президентът на Русия Владимир Путин започна ежегодното си послание към Федералното събрание

Така и не разбрахме защо Турция свали руския изтребител. Само Аллах знае защо. Но Турция ще си плати за това, че стреля по нас в гръб. Това каза руският президент Владимир Путин по време на ежегодната си реч пред Федералното събрание.

"Аллах е лишил турската власт от разум и ще има наказание, но Турция няма да дочака от нас неразумна реакция, която да повлияе на целия свят, няма да хващаме оръжие, но няма да оставим нещата само до доматите или други икономически санкции, знаем какво трябва да правим и те ще съжаляват за действията си", подчерта Путин.

Руският президент благодари на руските военни, които се борят с тероризма по света, като обърна внимание и на това, че в залата присъстват и жените на загиналите руски военни след свалянето на руския изтребител.

"Русия знае какво е агресия, сблъсквала се е с жестоки терористични атаки като тези в Беслан и Москва, на летище Домодедово и др. Мъката от загубите на хиляди животи ще остане завинаги с нас", подчерта той.

Заплахата от тероризма се увеличава. Невъзможно е терористите да бъдат победени само от една страна, особено когато границите на света са отворени, когато сме свидетели на ново преселение на народите, когато терористите получават финансова подкрепа. Ние трябва да създадем единен фронт за борба с международния тероризъм, който да се ръководи от ООН. Всяка цивилизована страна трябва да допринесе за разгрома над терористите. Държавите не трябва да прилагат двойни стандарти към тероризма, или да използват терористични групировки за собствени цели.

"Няма да дочакат от нас нервна, истерична опасна за нас самите и за целия свят реакция. Реакция, която може би преследва някакви външни ефекти или може би дори моментно вътрешнополитическо укрепване", подчерта той. "Това няма да се случи. В основата на нашите действия ще стои отговорността пред нашата страна и народ. Ние не възнамеряваме и няма да дрънкаме с оръжия", каза Путин.

"Но ако някои си мислят, че, извършвайки подло военно престъпление - убийството на нашите хора, че ще им се размине с някакви домати или някакви ограничения в строителството или други сектори, то те дълбоко са заблуждават", увери стопанинът на Кремъл. "Ние многократно ще им напомняме, какво са направили и те още много пъти ще съжаляват за извършеното. Ние знаем какво трябва да се направи", подчерта Путин, цитиран от ТАСС.

https://www.youtube.com/watch?v=k5dBklU78T8

Standartnews.com

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kaffenceto
Категория: Новини
Прочетен: 78229
Постинги: 75
Коментари: 16
Гласове: 113
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930