Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2015 11:35 - Русия, Китай, Сирия
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1871 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 04.09.2015 12:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПУТИН: Икономическата турбулентност няма да попречи на големите проекти на РФ и Китай image
image /КРОСС/ Руският президент Владимир Путин заяви, че въпреки икономическата турбулентност на Русия и Китай, големите двустранни проекти ще бъдат реализирани, предаде РИА Новости. „Ние виждаме всички турбулентности, които се случват в света, в нашите икономики, ние сме готови за това“, каза руският президент на среща с председателя на КНР Си Дзинпин в Пекин. По думите на Путин, у тях със Си Дзинпин „съществува пълна увереност, че ние ще се движим постъпателно, ще се движим напред, ще развиваме отношенията си и ще осъществим всичките си планове, включително и големите проекти“.

Владимир Путин обяви, че Русия ще се намеси пряко във войната в Сирия

Владимир Путин обяви, че Русия планира военна интервенция в Сирия и вече разполага изтребители в базите на сирийската армия. Според дипломатически източници, един лагер вече е бил създаден във военновъздушната база в района на Дамаск.

Новината бе оповестена от руския интернет портал Ynet. През следващите дни се очаква Сирия да се превърна в една от основните цели на руската армия. Тук ще се разположат няколко хиляди членове на армията, включително съветници, инструктори, логисти и техници.

Към момента няма конкретни данни за състава на контингента, но Русия и преди е преговаряла за продажба на самолети „MiG 29″ и модерни тренировъчни самолети „Yak-130″. Включването на най-голямата държава в света, в конфликта със Сирия коренно ще промени съществуващата динамика на близкоизточните отношения.

Властите в Москва обявиха, че нямат намерение да нападат Израел или други държави от света, като основната им задача е да разположат свои военни части, в помощ на сирийската армия срещу Ислямска държава.

Освен това, според дипломатически източници, наскоро Русия и Иран са сключили споразумение за ограничаване и унищожаване на джихадистите и други ислямски терористични организации на територията на бившите съветски републики, в които живеят голям брой мюсюлмани.  Русия  няма да позволи  джихадистите  да предизвикат проблеми в нейни бивши територии и ще  укрепи зоните си на влияние, унищожавайки проблема в зародиш. Безрезервна подкрепа на Башар Асад, Още: ще спаси Европа от мигранти, което ще обърква плана на САЩ и  чиновниците от ЕС чрез ИД да тормозят Русия и страни от ЕС, като България, Гърция, Испания.

Сергей Лавров даде индикации, че Москва е готова за диалог със САЩ, но при равноправно отношение. Предвид факта, че Близкия Изток е зона на интерес  от страна на Владимир Путин, където е Русия трябва да се пресече интереса на САЩ и  Барак Обама, като средство за неспирни конфлокти, ислямизиране света, против волята на азиатците .Изявлението на външния министър е доста показателно.

Появи се информация в интернет, че най-накрая Владимир Путин ще се включи в общото събрание на ООН от 2005 година насам. Той открито е против договорките, които се правят на високо ниво и има какво да каже на хората там. Той ще предложи ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО и СВОБОДА ЗА ХОРАТА! Дали САЩ ще приемат предложението? Тяхна си работа! Русия има по вече цила и подкрепа да го изпълни. Ще спре източването на азиатски петрол срещу американски оръжия и средство за заблуждаване света, колко ефективен е метода за отравяне земите на Европа.

Путин твтрди: " ще се обърне най-вече към хората по света, които се борят за своя суверенитет, и които не искат да бъдат погълнати от американската глобализация. Путин отива в ООН като лидер на една свободна държава, колкото и западът да иска дани докаже друго. Той ще опровергае русофобските стереотипи, които се пропагандират от неговите врагове. Путин ще се заеме с нелеката задача да отвори очите на хората.

Русия е приятелски настроена към всички. Ако се вгледате в събитията по света, не Москва провокира военни действия и насилие. Русия е готова да си сътрудничи с всички народи, които искат да преодолеят проклятието на Америка и вредното влияние на олигарските, които ЕКСПЛОАТИРАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА!

Основната цел на Русия е да получим един нов свят, изпълнен с достойни хора, сериозни правила за всички, където взаимното уважение е факт, и където се уважават основните традиции и духовни права на хората. Трябва да се гарантира политически и кономически суверенитет на всяка една страна. А НЕ АМЕРИКА ДА ПРАЩА ПОД КАКВИ ЛИ НЕ ПРЕДЛОЗИ ВОЕННА ТЕХНИКА, ЗА ДА ДЪРЖИ ХОРАТА ПОД КОНТРОЛ! Трябва да се осигури равен прогрес в технологичен и интелектуален план за всички. ДА КАЖЕМ НЕ НА ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО ЗАТЪПЯВАНЕ от страна на ЗАПАДА!"

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА И ПУТИН ЩЕ ДАДЕ НАЧАЛОТО! Това е едно своеобразно предупреждение и последен опит да закрепим сегашното положение. В противен случай, режимът на евреите и американците ще бъде срутен със сила. Рано или късно ДОБРОТАТА И СВОБОДАТА ЩЕ ВЪЗТЪРЖЕСТВУВАТ!  Защото е повеля на Бог!




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14243852
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930