Кулинарията - това е изкуство.
Постинги в блога от 05.01.2009 г.
05.01.2009 10:58 -
Греяно вино
Греяно вино
Подхожда за дългите зимни вечери. Наричат го още глинтвайн (от нем. - gluhende Wein - горещо, пламтящо вино). Приготвя се обикновено от червено вино с добавяне на захар и подправки, канела и карамфил. Понякога се добавят ро...
Подхожда за дългите зимни вечери. Наричат го още глинтвайн (от нем. - gluhende Wein - горещо, пламтящо вино). Приготвя се обикновено от червено вино с добавяне на захар и подправки, канела и карамфил. Понякога се добавят ро...
05.01.2009 10:45 -
Пържени японски спагети Удон
Пържени японски спагети Удон
Основни ястия
Първо и основно – пастата спестява време. Едно е да знаеш, че готвенето ще ти отнеме само 8-10 минути или максимум 20, а друго – да се изправиш пред ужасяващата перспектива, че ще п...
Основни ястия
Първо и основно – пастата спестява време. Едно е да знаеш, че готвенето ще ти отнеме само 8-10 минути или максимум 20, а друго – да се изправиш пред ужасяващата перспектива, че ще п...
05.01.2009 10:30 -
Пилето на Вероника
Пилето на Вероника
Основни ястия
Едно от класическите ястия на френската кухня е sole Veronique. Първо се запарва рибата в гореща вода с бяло вино, след това се полива с пелинов сос и се украсява със зряло грозде. Невероятно ястие, в кое...
Основни ястия
Едно от класическите ястия на френската кухня е sole Veronique. Първо се запарва рибата в гореща вода с бяло вино, след това се полива с пелинов сос и се украсява със зряло грозде. Невероятно ястие, в кое...
05.01.2009 10:26 -
Месо с айварен сос
Месо с айварен сос
Основни ястия
През последните години на все повече места може да се намери сръбската лютеница от чушки и патладжан – айвар. В това рагу с месо айварът е основата на соса, смесен с няколко шепи настърган пушен каш...
Основни ястия
През последните години на все повече места може да се намери сръбската лютеница от чушки и патладжан – айвар. В това рагу с месо айварът е основата на соса, смесен с няколко шепи настърган пушен каш...
Търсене
Блогрол
1. Полезни и вкусни връзки за Гастронома
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии