Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Кулинарията - това е изкуство.
Автор: gastronom Категория: Рецепти
Прочетен: 1774708 Постинги: 316 Коментари: 396
Постинги в блога от 31.03.2010 г.
Как да изберем хубав козунак за Великден
Ако структурата му е гладка и се рони, значи великденският хляб е направен от миксове - прахообразни вещества, заместващи натуралните продукти
 
Категория: Хоби
Прочетен: 2978 Коментари: 0 Гласове: 9
31.03.2010 13:12 - Великден
 
Великден
 
Категория: Хоби
Прочетен: 2588 Коментари: 0 Гласове: 5
Датски великденски пащол
От: ГАСТРОНОМ
 
Категория: Хоби
Прочетен: 3640 Коментари: 1 Гласове: 7
Последна промяна: 31.03.2010 12:29
Италиански козунак
От: Йоана Попова
 
Категория: Хоби
Прочетен: 4691 Коментари: 0 Гласове: 5
Търсене

За този блог
Автор: gastronom
Категория: Рецепти
Прочетен: 1774708
Постинги: 316
Коментари: 396
Гласове: 7316