Постинг
27.08.2008 13:10 -
Панирана диня
Автор: gastronom
Категория: Хоби
Прочетен: 5761 Коментари: 7 Гласове:
Последна промяна: 27.08.2008 13:11
Прочетен: 5761 Коментари: 7 Гласове:
0
Последна промяна: 27.08.2008 13:11
Панирана диня
Какво е необходиможно:
диня - 600 г
яйчен белтък - 2 бр.
картофено нишесте - 4 с. л.
пшенично брашно - 4 с. л.
растителна мазнина - 1 чаша
пудра захар - 2-3 с. л.
Приготвяне:
Приготвяне:
- Измиваме динята и нарязваме на резени, отделяме месестата част от кората, изчистваме от семена. Нарязваме на триъгълни парчета и потопяваме в брашно.
- Яйчените белтъци смесваме с разредено в неголямо количество вода с нишесте. Парчетата диня потамяме в получената смес и запържваме в подгрятата мазнина до светло-желт цвят.
- При сервиране сложете парчетата диня в блюдо и посипете с пудра захар.
Приятен апетит!
веднъж си поръчахме пържен сладолед в един китайски ресторант, но панирана диня...
цитирай
2.
анонимен -
то принципа е същият
27.08.2008 13:29
27.08.2008 13:29
като при панираният сладолед.
цитирай Моите извинения,че непреписвам тази рецепта , ама и двете- диня и сладолед ги предпочитам без панировка!
цитирайРадвам се, да те открия и тук... :)))))))) .......
и .....виждам.....много хубави рецепти ...:)))))
Когато ми потрябва нещо.....ще идвам при
теб.....да си избирам.....:)))))
Нали може......:) ;) :)
Благодаря ти..... :)))
Бог да те благослови...! :)))
Прегръщам те... :)))***
цитирайи .....виждам.....много хубави рецепти ...:)))))
Когато ми потрябва нещо.....ще идвам при
теб.....да си избирам.....:)))))
Нали може......:) ;) :)
Благодаря ти..... :)))
Бог да те благослови...! :)))
Прегръщам те... :)))***
5.
анонимен -
ХАХХАХХА...
27.08.2008 21:54
27.08.2008 21:54
панирана диня и пържен сладолед ми звучат като ескимос на плаж и негър скиор :)))))))))))))))
цитирайфламбирана Диня и Киви.
Радвам се, че ви развесели тази кратка и лесна рецепта, дано и вкусовите й качества да ви допаднат!
Очаквайте всеки ден по нещо интересно...))
С много обич, приятели - Илка
цитирайРадвам се, че ви развесели тази кратка и лесна рецепта, дано и вкусовите й качества да ви допаднат!
Очаквайте всеки ден по нещо интересно...))
С много обич, приятели - Илка
Изглежда вкусно!
Благодаря!
цитирайБлагодаря!
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
Блогрол
1. Полезни и вкусни връзки за Гастронома
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии