|
|
|
Съставки:
4 с.л. краве масло,
|
Приготвяне:
Намажете с малко краве масло всеки картоф, надупчете ги с вилица на няколко места и ги изпечете за около час на 180°С. Разрежете ги наполовина по дължина, издълбайте ги внимателно без да повреждате "кожата”. Добавете в пасираната картофена среда всички останали съставки, като оставите 1 ч.л. краве масло и старателно разбъркайте сместа. С получения фарш напълнете картофените "кожи”, върху всеки сложете по малко краве масло, наръсете с настърган пармезан и изпечете под грил до зачервяване.
|
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии