Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
13.06.2009 15:37 - Гадания по любимия плод
Автор: gastronom Категория: Хоби   
Прочетен: 5989 Коментари: 4 Гласове:
0



Гадания по любимия плод

 

Сега е сезонът на плодовете. Кой от тези плодове е най-вкусен на една жена и кой би избрала за еднодневна диета? Това ще покаже повече за интимните й желания.

imageЧереши

Жените, които предпочитат този плод най-често са разочаровани от мъжете си, но не горят от желание да експериментират с нов партньор. Те по-скоро приемат, отколкото отхвърлят условностите на секса и вярват, че той е създаден от Твореца единствено за продължаване на поколението. Въпреки всичко това са изключително нежни и внимателни създания, с които можете да изживеете незабравими мигове, стига да достигнете до скритите потребности на тези дами.

Ананас

Този плод предпочитат по-екстравагантните жени. Те знаят своята цена и се опитват по същия начин да оценят своя партньор. Особено критични към себе си и към другите, на тези дами трудно може да се угоди в интимния живот. Това са дами, които са особено подходящи за мъже-експериментатори, защото те трудно задържат дълга връзка. Въпреки всичко са склонни на почтен семеен живот, стига партньорът им да им предоставя нови предизвикателства в интимния живот.


Диня, Пъпеш

Въпреки, че плодовете се различават помежду си, все пак жените, които са избрали някой от тези плодове са силни личности и обикновено властват над мъжете не само в светския, но и в интимния си живот. По-скоро критични, отколкото отстъпчиви, те изискват всичко от своят партньор. Тези дами или ще ви издигнат или ще ви снижат максимално по време на вашата любовна игра. Внимавайте с тях, защото те могат да са студени като лед, когато не задоволите техните потребности, или да се разгорят като факел, ако все пак налучкате техните чувствителни фибри. И в двата случая, тези дами са по-подходящи за самоуверени и силни мъже.


Грейпфрут, Лимон

Обединителното в тези два плода е техния възкисел вкус. Дамите, които ги предпочитат по стечение на обстоятелствата са доста мелодраматични и често изпадат в криза от всеки неуспех или трудност. Предпочитат ги жени, които са свенливи, скромни и не успяват да се отпуснат пред своя партньор. Интимният живот с тези дами прилича по-скоро на игра на криеница, защото едва ли някога партньорът им ще разбере с кого си има работа. Във всеки момент те реагират по-различен начин на ласките или нежностите, но това би трябвало да предизвиква по-голямо желание в партньора. Интимният живот с тях е интересен и разнообразен, стига да имате нервите да издържите на постоянно променящите се настроения на своята партньорка.


Ябълки

Жените, които предпочитат тези плодове, искат да бъдат превземани бавно, но сигурно. Те не оголват току така тялото и душата си. Винаги остава нещо, което е чисто тяхно и трудно човек може да се досети какво е то. Обичат дългата любовна игра с много внимание и нежност. Обичат да бъдат целувани по време на събличане и не позволяват вниманието на партньора да бъде заето с нещо друго, освен със самите тях. Мъжът, който успее да задържи тяхното внимание за повече от 10 минути, може да приеме, че почти е успял да покори тези силни и същевременно раними създания.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - АбсАлютно е истина.
13.06.2009 15:44
Прочетох себе си в обичащите пъпеш и гарантирам за истинността.
Обичам и други плодове, но са по-назад в класацията...
И къде е класацията/подобна/ за мЪжете?
цитирай
2. sensation - И цветът на менюто показва какви сме
13.06.2009 17:11
Цветовете в живота ни са много важни, защото те влияят на настроението ни, психиката, здравето и дори на късмета ни. Колкото и да е странно на пръв поглед, цветът на продуктите, които ежедневно поглъщаме, може да предизвика различни реакции в организма.

Белите храни (мляко, извара, сирене и др. млечни продукти, ориз, чесън, карфиол) успокояват, премахват раздразнителността и извеждат токсините от организма. Хората, които предпочитат тези храни, са идеалисти и вярват в доброто. Рядко влизат в спор, само ако не е наложително.

Жълтите храни (лимони, ананаси, ябълки, банани, царевица, кашкавал, яйчен жълтък) стимулират храносмилането, подобряват апетита, снабдяват с енергия и способстват за прочистването на кръвта. Това са най-енергичните хора. Дай им работа и те ще я свършат за миг. Движението е в характера им.

Оранжевите храни (праскови, кайсии, тиква, мандарини, моркови) спомагат за възстановяването на нервните клетки и обновяването на мускулните тъкани, повишават сексуалността, подобряват настроението, помагат в борбата с умората и апатията, успокояват главоболието. Затова тези, които предпочитат оранжевото в менюто, са най-слънчевите хора. Умеят да помагат и да успокояват околните.

Червените храни (цвекло, чушки, домати, ягоди) стимулират обменните процеси, подобряват кръвообращението и повишават работоспособността. Но ако се употребяват в големи количества, те могат да предизвикат превъзбуждане и проблеми със заспиването.

Зелените храни (маруля, броколи, зелен грах) подхранват мозъка, повишават активността, премахват напрежението. Хлорофилът, съдържащ се в зеленчуците и плодовете със зелен цвят, стимулира изработването на червени кръвни телца в кръвта и активизира имунната система. Това са хора на живота и забавленията. Радват се на мига. Когато хапват, те го правят с удоволствие, почти като мистичен ритуал.

Сините храни (грозде, сливи, картофи със синьо-виолетова кора) съдържат биологично активни вещества - антоцианини, които защитават кръвоносните съдове и зрението. Любителите на тези храни живеят здравословно, лесно се влюбват, но трудно се реализират в работата.
цитирай
3. furiika - Пъпеш и оранжевите храни:)))
13.06.2009 20:46
Това съм аз и смятам, че има резон в тези характеристики.
Много полезен постинг, поздравления!
:)))
цитирай
4. soleilelle - :)вярно си е за, , лимонените, , жени ...
16.06.2009 15:29
:)вярно си е за,,лимонените,,жени :)
благодаря и на sensation за полезната информация
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gastronom
Категория: Рецепти
Прочетен: 2372018
Постинги: 392
Коментари: 457
Гласове: 11329