ПРОДУКТИ И ПРИГОТВЯНЕ
4 пъстърви (всяка по 250-300 грама)
половин връзка пресен лук
300-400 г култивирани печурки
2-3 супени лъжици галета
2 връзки лозови листа (всяка с по 20 листа)
зехтин
черен пипер и морска сол за овкусяване
(Продуктите са за 4 порции.)Гъбите се нарязват на ситно и се задушават за кратко в малко вода и зехтин. Когато са почти готови, към тях се добавя нарязаният на ситно пресен лук. Като поизстине, към сместа се прибавя галетата.
Пъстървите се измиват и подсушават. Поръсват се с морска сол и черен пипер. Върху листове алуминиево фолио се нареждат лозовите листа с мъхнатата част нагоре. Поставят се пъстървите и се пълнят с плънката. Намазват се със зехтин.
Завиват се и се пекат в предварително загрята фурна на 250° около 30 минути.
Съвет: Към плънката може да добавите подправки за риба по ваш вкус или да замените гъбите с настъргани моркови и чесън, задушени по подобен начин.
24 Часа
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии