Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2022 17:35 - Придобитата безпомощност на народа ни(по Мартин Селигман)
Автор: gardener Категория: Политика   
Прочетен: 1634 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 24.01.2022 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Ако нещо е извън силите ви, тогава все още не решавайте, че по принцип е невъзможно за човек. Но ако нещо е възможно за човек и е характерно за него, тогава считайте, че е достъпно за вас."
Марк Аврелий

Пасивността и отказът от действие е присъщ на нашето общество и членовете на това "наше" общество. На мен или на теб, който четеш тези редове е ясно, че след 5-10 неуспешни опита да постигнеш справедливост (житейски успех, умения, достойно заплащане на труда си и т.н. и т.н.), се налага или да убиваш или да "правиш революция" за да постигнеш лелеяната от душата и живота ти справедливост(житейски успех...), но обикновено се примиряваш и загиваш, бавно и полека, в своето нежелание за действия. Днес, една група "комунистически" галеници на съдбата се гаврят с цените на тока за фирми и за граждани, правят живота ни непоносим, както и живота на хиляди семейства, които нямат акт 16 (това като пример) и от това са принудени да плащат "фирмен" ток, нищо, че не са фирми, а си отглеждат децата в жилища, които не са с уредени строителни  документи. Плащат стотици хиляди(милиони и милиарди в едно с "фирмите") левове на неясни престъпници за да е топло на бебета им и не работят нищо друго, защото отглеждат български(а не цигански - циганите не плащат ток, а го крадат) деца, защото няма как да работиш и да гледаш бебе. Придобитата безпомощност е огледалото в което се оглеждат платените протести против Борисов. Еедна група комунистически галеници с парите на престъпниците изкараха платени "протестанти", които после получиха постове, а преди това и „дневни” пари за да свалят израсналия като водач на нацията ни Борисов и го заменят с долнопробната комунистическа свиня – R (прелюбодеец и мръсник, морален урод). Какво прави този червен изрод, наричан "резидент" в момента, освен с личната си курва да ни ядат парите(както ги ядоха докато бяха в МО) и да ни грабят с приятелчетата си по всякакъв начин от цените на храната до цената на тока, ДА УБИВАТ НАШИТЕ ДЕЦА С НЕПОСИЛНИ ЦЕНИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНИТЕ НЕОБХОДИМОСТИ ЗА ВСЯКО СЕМЕЙСТВО – ТОПЛИНА И ХРАНА. Излизайте да протестирате, ако не – всички сме роби на най-долните и най-мръсните небългари!




Гласувай:
4



1. schumpov - Няма такова животно "депо...
28.01.2022 12:24
Няма такова животно "деполитизиран комунист" Борбата срещу комунистите трябва да се води по комунистически. Без лустрация не са възможни никакви "реформи" в която и да е свера на обществения живот. Дори един жив български комунист да има, държавата ни е в опасност.
цитирай
2. gardener - Няма такова животно "депо...
28.01.2022 17:08
schumpov написа:
Няма такова животно "деполитизиран комунист" Борбата срещу комунистите трябва да се води по комунистически. Без лустрация не са възможни никакви "реформи" в която и да е сфера на обществения живот. Дори един жив български комунист да има, държавата ни е в опасност.

Тези, които грешно наричаме комунисти не са комунисти, а обикновени нагаждачи и изроди. Имало е, безспорно, заблудени и чисти хора, които са се наричали комунисти или социалисти, даже нашето момче - Ботев - Светец за Българите, защото, хем е пишел красиво и добре, хем е убит за България. Справедливостта и равенството (пред закона и благата на обществото) не изобретение на комунистите или на "марксистите" (хазарски изроди, които нямат и един ден трудов стаж, а са живели за сметка на "жените" си, които са излъгали и педалите като Енгелс-хазарски дегенерат с добро наследство от хазарските общински каси, с които са се чукали), а е човешка ценност, може да се каже закон във Вселената, който самонабедения елит от всяко общество предпочита на не зачита с единствената цел да държи и експлоатира наивниците. Българските комуняги са отделна песен, не много по-различна от комунягите в СССР или където и да по света. Една група примитивни примати, произлезли от маймуни, се опитват да се организират и да газят умните, можещите и красивите, които също са за справедливост, но са индивидуалисти и не могат сами да се сборят със стадото, легиона комуняги(никой нормален човек не може сам да се изправи срещу хиляди изроди и да ги победи, обречен е на смърт и на робство). Пример за това е историята от дресирането на слона. Малкото и беззащитно слонче, отнето от стадото си се вързва за добре забит кол или голямо дърво и така 10 дена са достатъчни, вече големият и мощен слон, пораснал като "домашен" или слон РОБ да не прави усилия да се освободи, вързан даже за символична вейка. Всички умни хора сме привързани към тези изроди от ДС и БКП и днес, те, днес ни определят цените на всичко, защото те държат ...
цитирай
3. schumpov - Не познавам български комунист, ...
28.01.2022 17:29
Не познавам български комунист, който да не е осребрил членството си в тази партия, че даже и онези от "гражданската квота" на БКП/бсп/. Като се проследи през годините от 1944 до ден днешен изменението на закона за собственоста, ще се види че винаги е било за да се "узаконят" грабежите на комунистите.
цитирай
4. gardener - логореята ми няма край
29.01.2022 13:59
Сега чета Юрий Ветохин "Склонен към бягство". Една биографична книга за комунистите и живота при комунистите в СССР за периода от 1963 година и следващите гадини. Този човек, също не познава нито един комуняга, който да е човек, а не изрод. Аз също не познавам такива от годините на нашето блато 1944 до днес. Всъщност, тези изроди ни затриха живота, но ни затриха и държавата и гордостта да се наричаме българи, за последното всеки сам си решава, аз все още се гордея, че съм от това унищожено племе, въпреки, че няма чак толкова с какво да се гордея, само с факта, че въпреки тези изроди все още съм жив, и ще вляза в земята, която е приела и моите предци, в земята на България. На мен лично са ми откраднали имоти за над 5-6 милиона от завод до няколко къщи в големи градове и земи. За това не тая злоба, "макиавелевска" злоба, преди я таях, днес знам, че всичките им изменения в "закона за собствеността", някога ще им изиграят лоша шега - ще бъдат обезимотени (разкулачени) ПО СЪЩИЯ НАЧИН, както и мен и роднините ми, за това ги насърчавам (комунягите) да стават все по-богати и по-богати, някога внуците им ще изпитват същото като мен и това ме радва, извратена радост на шантав извън времеви и защо не психически болен тъпир(обърнал си внимание, че комунягите винаги обявяват за луд, този, който им казва истината в очите). Тава е под давление на Ветохин, може би.
цитирай
5. schumpov - От създаването си до ден днешен п...
31.01.2022 17:32
От създаването си до ден днешен партиятя на комунистите воюва с българския народ за унищожаването на държавата България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 447186
Постинги: 213
Коментари: 597
Гласове: 1897