Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01 18:16 - Червено кадифе - сочна торта с крем маскарпоне
Автор: gastronom Категория: Рецепти   
Прочетен: 216 Коментари: 2 Гласове:
10



 Американската класика - любима и в България! В тази торта блатът е специфичен защото не се сиропира но е сочен. Покрита с богат крем от маскарпоне и крема сирене, с аромат на лимон и ванилия. Успех!

Необходими продукти

За блат:

 

340 мл. прясно мляко

3 с.л. лимонов сок

300 гр. захар

160 гр. масло

3 яйца

375 гр. брашно

20 гр. какао

щипка сол

1 ч.л. бакпулвер

червена сладкарска боя

 

за крем:

200 гр. пудра захар

300 мл. млечна сметана

300 гр. крема сирене

300 гр. сирене маскарпоне

кората на един лимон

1 ч.л. ванилова захар


https://zvezdev.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%84%D0%B5







Гласувай:
10
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Много вкусна торта. Купувам си я ...
27.01 12:58
Много вкусна торта. Купувам си я често от магазините.
Поздрави!
цитирай
2. gastronom - Благодаря, Ваньо!
28.01 18:28
barin написа:
Много вкусна торта. Купувам си я често от магазините.
Поздрави!


Тази година дъщерята почерпи от сладкарница Неделя! Много вкусна!
Но и тази е много вкусна!
Поздрави!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gastronom
Категория: Рецепти
Прочетен: 1724506
Постинги: 310
Коментари: 395
Гласове: 6860