Сьомга с кафява захар и глазура от уиски
Време за подготовка: 5 минути
Време за приготвяне: 15 минути
Продукти за 4 порции:
4 супени лъжици масло
Ѕ чаена чаша кафява захар
4 филета (котлета) сьомга
70 мл. бърбън уиски
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в голям тиган загрят до средна температура (150 C°). Разбърквайки прибавете кафявата захар. Поставете филетата от сьомга върху тази смес. Пържете в продължение на 5 минути на средна температура. Обърнете сьомгата и добавете около филетата бърбъна, продължете да пържите за още 5 минути или докато кожата може лесно да се отдели с вилица. Загребвайки от заобикалящата ги смес, глазирайте сьомгата и сервирайте.
Предложение за сервиране:
Подходяща гарнитура към този лесен и атрактивен начин за приготвяне на сьомга са кафяв ориз и пресни аспержи.
Хубавото уиски лекува дори мигрена
Нови свойства на водката
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии