Постинг
22.10.2023 11:39 -
Нова рецепта за приготвяне на пилешки воденички. Тайната е в маринатата
Рецепта и съставки:
1 кг пилешки коремчета.
1 глава лук.
Чесън.
4 супени лъжици горчица.
Сол.
черен пипер.
сладък червен пипер.
Смесете добре. Оставете за 2 часа.
3 патладжана.
нарязвам, когато ги извадя.
2 литра вода.
2 супени лъжици сол.
Накиснете за 30 минути.
Зехтин.
Пече се на 180°C за 40 минути.
Подсушете патладжаните с хартиени кърпи.
Зехтин.
сладък червен пипер.
Смесете добре.
Намажете патладжаните от всички страни.
оваляйте ги в царевичен грис.
поставете върху лист за печене.
Поставете във фурната на 180-190°C за 25 минути.
150 мл соев сос.
1,5 супени лъжици дижонска горчица.
2-3 супени лъжици мед.
Добавете пилешките сърца.
Задушете на слаб огън със затворен капак.
патладжаните са готови!
Добавете 1/2 чаена лъжичка бакпулвер
и оставете да къкри още 15 минути.
сърдечните камери са готови!
всичко готово!
разкошно ястие!
Нямам търпение да го пробвам.
Много добре!
хубава вечеря или обяд.
Добър апетит!
1 кг пилешки коремчета.
1 глава лук.
Чесън.
4 супени лъжици горчица.
Сол.
черен пипер.
сладък червен пипер.
Смесете добре. Оставете за 2 часа.
3 патладжана.
нарязвам, когато ги извадя.
2 литра вода.
2 супени лъжици сол.
Накиснете за 30 минути.
Зехтин.
Пече се на 180°C за 40 минути.
Подсушете патладжаните с хартиени кърпи.
Зехтин.
сладък червен пипер.
Смесете добре.
Намажете патладжаните от всички страни.
оваляйте ги в царевичен грис.
поставете върху лист за печене.
Поставете във фурната на 180-190°C за 25 минути.
150 мл соев сос.
1,5 супени лъжици дижонска горчица.
2-3 супени лъжици мед.
Добавете пилешките сърца.
Задушете на слаб огън със затворен капак.
патладжаните са готови!
Добавете 1/2 чаена лъжичка бакпулвер
и оставете да къкри още 15 минути.
сърдечните камери са готови!
всичко готово!
разкошно ястие!
Нямам търпение да го пробвам.
Много добре!
хубава вечеря или обяд.
Добър апетит!
Следващ постинг
Предишен постинг
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
Блогрол
1. Полезни и вкусни връзки за Гастронома
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии