Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
01.11.2023 11:59 - 3-те най-добри рецепти с месо като на ресторант. Вкусно и просто!
Автор: gastronom Категория: Рецепти   
Прочетен: 2332 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 01.11.2023 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Тези рецепти се приготвят в ресторанта и могат да се приготвят у дома.

1. рецепта
съставки:
1,5 кг (3,3 фунта) свински врат.
Нарежете на 4 части, както е показано.
Покрийте с фолио.
Разбийте свинското месо.
Сол и черен пипер.
Повторете от другата страна.
Оставете месото да се маринова за 30 минути.
2 глави лук.
Сол и черен пипер.
Копър.
Натрошете лука, за да си пусне сока.
1 супена лъжица горчица.
1 супена лъжица дижонска горчица.
3 скилидки чесън.
200 г (0,4 фунта) гъби.
2 домата.
Горчица.
Лук.
След това гъбите.
Доматен слой.
100 г сирене.
Повторете слоевете 2 пъти.
Завържете месото, както е показано във видеото.
Поставете месото върху пергаментова хартия.
3 картофа.
гъби.
Сол и черен пипер.
Сух копър.
Печете на 180°C/356°F за 70-90 минути.
Насладете се!😋


2. рецепта
съставки:
700 г (1,5 фунта) свинско месо.
1/2 глава червен лук.
Имаме нужда от форма за лед.
Копър.
200 мл разтопено масло.
Замразяване.
Накълцайте месото.
Сол и черен пипер.
Извадете кубчетата масло.
Увийте пръчиците масло около свинската пържола.
200 г (0,4 фунта) брашно.
Сол и черен пипер.
250 мл бира.
100 г (0,2 фунта) галета.
Масло.
Потопете в бира и след това в галета.
Запържете от двете страни до златисто кафяво.
5 картофа.
Сол и черен пипер.
1 чаена лъжичка провансалски билки.
1 чаена лъжичка червен пипер.
1 чаена лъжичка риган.
Зехтин.
Хартия за печене.
Печете на 200°C/400°F за 20 минути.
200 г (0,4 фунта) крема сирене.
Сол и черен пипер.
1 скилидка чесън.
Копър.
100 г мариновани краставици.
Насладете се!😋


3. рецепта
съставки:
1 кг свинско филе.
Покрийте с фолио и нарежете.
Завъртане.
Повторете от другата страна.
Сол и черен пипер.
Повторете от другата страна.
4 картофа.
1 чаена лъжичка сол.
1 чаена лъжичка черен пипер.
1/2 чаена лъжичка червен пипер.
2 супени лъжици зехтин.
2 глави лук.
шишчета.
Картофи.
Парче свинско месо.
Лук.
Резен бекон.
Повторете няколко пъти.
Фолио.
Мокър пергамент.
Увийте го.
Поставете в съд за печене.
Печете при 200°C/392°F за 60 минути.
2 супени лъжици соев сос.
1 супена лъжица кетчуп.
1 чаена лъжичка френска горчица.
1 чаена лъжичка мед.
Отворете нашето месо.
Намазват се със соса.
Печете на 200°C/392°F за още 15-20 минути.
1/2 зелка.
1 чаена лъжичка сол.
1 шалот.
1/2 краставица.
1 чушка
2 супени лъжици ябълков оцет.
Зехтин.
Насладете се!😋
Невероятно вкусно е!
Желая ви добро настроение! Приятен апетит!






Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gastronom
Категория: Рецепти
Прочетен: 2379590
Постинги: 392
Коментари: 457
Гласове: 11354