Прочетен: 1624 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 01.10.2009 16:50
от talov
Продукти:
600 г телешко филе,
2 бр. домати, половин тиквичка,
1 червена чушка,
1 морков,
1 зелена чушка,
1 стрък зелен лук,
20 г сирене,
1 супена лъжица зехтин,
2 супени лъжици магданоз,
1 скилидка чесън,
сол и черен пипер на вкус.
Нарежете месото на тънки пържоли и ги начукайте леко. Смесете настъргания морков, нарязаните на ситно тиквичка, чушка и зелен лук и подправките. Разпределете плънката върху пържолките и навийте на рулца, като ги закрепите с клечки за зъби.
Подредете рулцата в подходящ съд, добавете малко вода и ги поръсете със зехтина. Поставете в загрята до 220 градуса фурна и печете 30 мин. Намалете фурната до 180 градуса, залейте с обелените и пасирани домати и печете още около 40 мин. до омекване на месото. Сервирайте рулцата поръсени с настърганото сирене и гарнитура от зелева салата.
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии