Кулинарията - това е изкуство.
Постинги в блога от 23.08.2008 г.
23.08.2008 19:39 -
Кулинарно сафари в Сен Мориц - Еленско филе в сос от червено вино и шоколад
В КУХНЯТА НА ВЛАДИМИР ИГНАТОВСКИ
Кулинарно сафари в Сен Мориц
Скисезонът тази година не беше успешен: снегът дойде късно, браншът понесе загуби. Въпреки това елитните курорти бяха пълни. Сен Мориц дори предизвика смут със съобщението, ...
Кулинарно сафари в Сен Мориц
Скисезонът тази година не беше успешен: снегът дойде късно, браншът понесе загуби. Въпреки това елитните курорти бяха пълни. Сен Мориц дори предизвика смут със съобщението, ...
23.08.2008 13:40 -
Пастърма от толстолоб - Троянските рибари
Пастърма от толстолоб - Троянските рибари
pavleto
Риболовец
pavleto
Риболовец
23.08.2008 13:07 -
Под капака на европейската тенджера - Екип "ТЕМА"
Добре е да знаем какво е общото между Хитлер и зелето, къде на пачата викат тлаченка и кой харесва джолана във вид на шукрут, за да не се почувстваме изгубени в превода след присъединяването. От кулинарните емблеми на страните в ЕС се по...
23.08.2008 12:46 -
Рибена чорба по шлепчийски (Дунавска историйка) - мераклийска чорбица за всяка душица!
Рибена чорба по шлепчийски (Дунавска историйка)
Гледах по телевизията в едно от предаванията за кухнята как се приготвя Рибена чорба от района на река Дунав.
С уважение към колегите, ще Ви разкажа една историйка за това к...
Гледах по телевизията в едно от предаванията за кухнята как се приготвя Рибена чорба от района на река Дунав.
С уважение към колегите, ще Ви разкажа една историйка за това к...
23.08.2008 12:20 -
Как се става майстор, как се става добър готвач? "първото правило е да имаш вкус, второто е да имаш воля - Иван Звездев"
Иван Звездев е водещ на предаването "Бон Апети" по bTV, което се старае да изгражда култура на здравословно хранене. Във всяко предаване се дават подробна информация и практични съвети за качествено, вкусно, бързо и икономично готвене. О...
Търсене
Блогрол
1. Полезни и вкусни връзки за Гастронома
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии